Privatlivspolitik

Reviderad 2021-09-06

På shaktimat.dk tager vi dit privatliv meget alvorligt. Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data. Derudover beskrives dine rettigheder til os og hvordan du kan håndhæve dine rettigheder.

INDSAMLING

Du kan direkte eller indirekte give os oplysninger om dig selv på flere måder, for eksempel når du besøger os online, foretager køb direkte af os eller gennem en af vores forhandlere.

For at vi skal kunne tilbyde vores tjenester, skal vi indsamle oplysninger om dig.
Oplysningerne leveres eller indhentes direkte fra dig, som er kunden, eller hvis du besøger en af vores hjemmesider.
Vi kan også indsamle oplysninger fra tredjeparter. De oplysninger, der kan indsamles, er:

Person- og kontaktoplysninger, Betalingsoplysninger, Finansiel information, Kommunikation mellem dig og shaktimat.dk, Oplysninger om adfærd og geografisk positionering, når du besøger vores websider.

BETALINGER
Vi accepterer betalinger gennem Bambora. Når vi behandler betalinger, sendes nogle af dine oplysninger til Bambora, herunder oplysninger, der kræves for at behandle eller yde støtte til betalingen, såsom det samlede beløb for købs- og faktureringsoplysninger.

LEDELSE
Oplysninger indsamlet om dig er nødvendige for at levere vores ydelser og opfylde kontraktlige forpligtelser.
Vi kan også bruge dine oplysninger til markedsføring eller for at få oplysninger om dig, vores produkter og tjenester.
Desuden bruger vi oplysningerne som grundlag for videreudvikling af vores produkter og tjenester.

TREDJE PART

Behandling af personoplysninger kan finde sted hos shaktimat.dk-partnere i det omfang det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig.
Dine oplysninger kan overføres eller deles med tredjeparter.
Ved sådanne lejligheder vil vi tage skridt til at sikre, at dine personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Vi kan overføre til eller dele dine oplysninger med følgende tredjeparter:

Myndigheder – shaktimat.dk kan give de nødvendige oplysninger til myndigheder som politimyndigheden, skattevæsenet eller andre myndigheder, hvis vi skal gøre det ved lov eller hvis du har godkendt, at vi gør det.

Vi vil ikke sælge dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre vi har dit samtykke til at gøre det.

OPBEVARING

Personlige data gemmes kun så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som det er beregnet til eller opfylder forpligtelser i henhold til gældende love og bestemmelser.

RETTIGHEDER
Private personer har ret til at modtage oplysninger om, hvilke personoplysninger shaktimat.dk har at gøre med omkring et administrativt gebyr på SEK 50. Anmodninger om et sådant registeruddrag skal ske skriftligt og skal underskrives af ansøgeren og indeholde navn og personnummer. Registreringsuddraget sendes derefter til en registreret adresse. Du har også ret til at anmode om at slette dine personlige data for de tilfælde, hvor de ikke længere er nødvendige for det formål, de blev indsamlet for, og hvor der ikke er nogen juridiske forpligtelser, der forhindrer dataene at blive slettet. Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvordan shaktimattan.se administrativt hjælper dig med disse rettigheder på kontakt@shaktimat.dk

Ændringer i Privacy Policy

Denne politik kan opdateres fra tid til anden. Den nyeste version er tilgængelig på denne webadresse.

Yoga Women.jpg
Tilbud

10% Off

gælder t.o.m. 2024-05-31 eller så længe lager haves.

BRUG KODE:

Spring24