Shaktimåttens historie

Vores historie

Om Mokshananda vokser op på en landlig bistand i det nordlige Sverige under navnet Jonathan Hellbom. Han fascineres af kroppens muligheder. Hvorfor er nogle mennesker tilsyneladende mere fleksible end andre? Fysisk såvel som mentalt? Hvad er det for mærkelige ting, der låser os fast? Og hvor er nøglen, der åbner vores døre?

I sin stræben efter at udforske dette evige spørgsmål uddanner Om sig som cirkusartist og senere som massageterapeut. Ganske snart fører interessen ham til Indien og dens visdomslære. Her studerer han healing og den tusind år gamle veda-viden.

Om bosætter sig på et bjerg i den indiske Himalaya for at fordybe sig i asketisk meditation. Efter to år på bjerget opstår erkendelsen af menneskehedens forbindelse og hvordan vi kan opnå større lykke sammen.

Det er her, Om beslutter at fuldende den urgamle spikematte for den moderne menneskehed. Et tusindårigt redskab, der længe har været skjult for de uindviede, genoplives nu for at hjælpe millioner af mennesker med at finde balance og harmoni. Shaktimåtten er blevet født.

Shakti blev navnet

Shakti er sanskrit for kvindelig kraft, medfølelse og den moderlige, varme, skabende gnist. En modpol til dagens stressede samfund.

Shaktimåtterne produceres i Indien, blandt andet i vores tempelfabrik i den hellige by, Varanasi.

Eftersom ethvert menneske er unikt, så producerer Shakti forskellige måtter til forskellige behov. Jo færre pigge din måtte har, jo større bliver effekten af behandlingen.

Salgssucces

Den første Shaktimåtte kom i butikkerne i 2008. Året derpå blev måtten udpeget som ”Sommerens omtalte” og ”Årets julegave”.  Efter 15 måneder fandtes der nu en pigmåtte i hvert 10. hjem i hele landet! En unik succes var et faktum.

Sygeplejersker, idrætsstjerner, førtidspensionister, yogier og motionister certificerer effekterne. Aviser, TV og radio følger op med artikler og indslag om den utrolige salgssucces fra det lille familieforetagende.

Fremgangen spreder sig over verden. New York Times og mange andre internationale aviser roser måttens fantastiske effekter.

Ud i verden

Shakti åbner op i resten af Norden, Europa, Japan, Australien, Sydafrika, og i 2010 går foretagendet ind på det amerikanske kontinent.

Om og hans familie driver stadig produktionen for Shakti fra der lille by, Hudiksvall i det nordlige Sverige.

Om och hans familj driver fortfarande produktionen för Shakti från den lilla staden Hudiksvall i norra Sverige.

Vores mål

Shaktis ønske er at gøre godt, i stort og småt, for mennesker og Moder Jord.Vores verden skal gøres bedre af økologiske produktionsmetoder. I alle led skal vi fylde alle med den lykke og kærlighed, Shakti føler for vores omverden. Vi velkommer alle, som kommer i kontakt med Shakti som medlemmer i vores store, verdensomspændende familie!

”Må ni bli lyckliga av detta underbara verktyg, för att uppnå en mer fullkomlig existens.”

VORES VÆRDIER

Her følger Shaktis refleksioner, ambitioner, vilje og mål. Nedenstående værdiord gennemsyrer vores foretagende og vores handlinger.

Kvalitet

Pigmåtten har egenskaber, der har varet i over 5.000 år. At skænke omtanke og lykke har altid været pigmåttens mål. Vores Shaktiprodukter har samme ambition.

Mennesket i fokus

Shakti findes til alle. Vi henvender os til et evigt behov i det moderne samfund – behovet for ro og energi. Vi tilbyder ny kraft, afslapning og harmoni til alle, fra toptrænet til sofaligger.

Integritet

Shakti er ingen almindelig kommerciel virksomhed. Vores belønning er, at vores produkter gør godt. Vi følger vores hjerte snarere end at lytte til kvartalsanalyser og trendrapporter.

Harmoni

Alt i livet hænger sammen. Din sundhed står i forbindelse med din familie og dit arbejde. Derfor er alle Shaktiprodukter lette at anvende, på job, hjemme såvel som på rejsen.

Personlig

Hvert menneske er unikt. Derfor kan du vælge din personlige Shaktimåtte: Shakti Light, Shakti Original, Shakti Eco eller Shakti Advanced, personligheden er vigtig for os.

Entreprenør

Den oprindelige pigmåtte blev opfundet af en klog mand i Indien for mange tusinde år siden. En ung sjælefrænde, på den anden side af kloden i Sverige, videreudviklede den til dagens moderne samfund og behov. I dag anvendes Shaktimåtten over hele verden. Shakti står for kraft og udviklingsvilje, og dette gennemsyrer hele vores foretagende!

Vores verden

Alt hænger sammen. Din krop påvirker dit sind. Og omvendt. Du og din familie, job og venner står i forbindelse. Verden og du hører sammen. Shakti og verden er et.

I den hellige by, Varanasi i Indien bedriver vi projektet ”Shakti Tempelfabrik”, hvor kvinder arbejder med god løn og gode arbejdstider. Vi har en kok ansat, som laver mad til vores medarbejdere. Alle syge får sygeløn. Læger kommer til fabrikken regelmæssigt, og tilbyder vores arbejdere, deres familier og mennesker i kvarteret gratis sundhedsydelser. Vi mener, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Vi støtter derfor også et børnehjem i Rishikesh, og giver støtte til projekt og plantning af træer i Afrika. DU er en vigtig del af at give.

Vores sprog

Shaktis sprog vil være inspirerende og generøst. Ærligt. Og altid energigivende! Se vores hjemmeside, hvor vi deler tips, forslag, gode råd og gavnlige produkter med dig.

Orange er Shaktis farve. Orange stimulerer appetitten for det gode og bæredygtige i livet. Den symboliserer varme, følelser og kreativitet samt en sund og ægte selvopfattelse. Orange betragtes som både levende og beroligende.

Vores navn stammer fra den indiske mytologi. Shakti er kraften og magten og beskrives ofte som den kvindelige skabende gnist. En varm moderlig kreativ kraft.

Find noget til dig

Yoga Women.jpg
Tilbud

25% Off

Få 25% rabat på alle Shaktimåtter og Shaktipuder. Gælder også Shakti Headband.

Gælder til og med 2024-07-31 eller så længe lager haves. Rabatten anvendes ved kassen.