Spørgsmål og Svar

Hvem kan anvende Shakti?

Alle. Men vi anbefaler at altid rådføre læge, hvis du har dokumenteret medicinsk diagnose eller andre betænkninger.

Gør det ondt at ligge på Shakti pigmåtte?

De første minutter føles en stikkende eller varm følelse på de overflader, man behandler. Men meget snart forsvinder den stikkende følelse, og en behagelig afslapning indtræder.

Hvor længe og hvor ofte skal jeg ligge?

Du kan begynde med at ligge cirka 15 min. Når du bliver lidt mere vant, anbefaler vi 20-40 min per gang. Men det er ikke farligt at ligge længere. Mange sover på måtten, og det er heller ikke farligt. Vi anbefaler regelmæssigt anvendelse, helst hver dag.

Kan Shaktimåtten vaskes?

Ja! Ved behov kan Shakti håndvaskes i lunt vand og hænges til tørre. Undgå vaskemaskine og tørretumbler, da piggene kan beskadiges.

Anvendes Shakti kun til ryggen?

Fra rygraden stråler nerverne ud til hele kroppen, hvilket indebærer, at ved rygbehandlingen gives effekt på samtlige kropsdele. Med ved behov kan måtten anvendes på stort set hele kroppen. Kig på Shaktis Pigpude,  for flere alternativer.

Er det godt for børn at ligge på Shakti?

Mange vidner om, at børn synes om det. De plejer at blive rolige og gå ned i tempo. Et tip er at lade dem ligge en stund på måtten inden sengetid.

Er det godt for gravide at ligge på Shakti?

Det vil vi ikke anbefale. Men sandsynlig vist er der ingen risiko. Konsulter din jordemoder, inden du anvender din Shaktimåtte.

Kan jeg anvende Shakti ved hudsygdom/akne?

De spidse pigge kan opleves irriterende og måske forværre en følsom og inflammeret hud. Du kan mildne effekten ved at lægge et tyndt stof mellem huden og Shaktimåtten. Føler du, at det bliver værre, skal du givetvis stoppe behandlingen.

Kan jeg anvende Shaktimåtten, når jeg indtager blodfortyndende medicin?

Vi anbefaler ikke at anvende måtten, da vi ikke har forskning på dette område. Konsulter din læge hvis du føler dig usikker.

Har du flere spørgsmål, skal vi forsøge at besvare dem. Mail os på kontakt@shaktimat.dk

Orange spikmatta
Grön spikmatta
Shaktimatta svart
0
Kurv