Spørgsmål og svar Shaktimåtten

DE 5 MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

De fleste af vores kunder køber vores Shaktimåtte Standard. Den passer både nybegyndere og avancerede brugere.

Shaktimåtte Advanced findes i indigo, og har 4200 pigge, som er to millimeter længere end den originale måtte. Kropsvægten fordeles på meget mindre og lidt længere pigge, og intensiverer dermed følelsen og effekten. Vi anbefaler denne måtte til dem, som kan lide udfordringer, og i bedste fald har anvendt originalen over en længere periode. (Ekstreme) atleter vælger ofte Shaktimatta Advanced for at anvende den til regenerering efter deres træning.

Shaktimåtte Light findes i gul, og har over 9000 pigge. Her fordeles kropsvægten over mange flere pigge, hvilket gør den mindre intensiv. Vi anbefaler denne måtte for følsomme og ældre mennesker samt personer med hudproblemer.

Foruden deres positive effekter har alle vores Shaktimåtter det tilsammen, at de er omhyggeligt håndlavede af økologiske og holdbare materialer af høj kvalitet i Indien. Vi ansætter kun kvinder i vores  «Gratitude Factory» for at gøre det muligt for dem at leve uafhængigt. Retfærdige lønninger, fleksible arbejdstider, betalt ferie og fortsat betaling ved sygdom og sikkerhed på jobbet er et absolut must for os. Vi garanterer også almen sygepleje for kvinder og deres nære slægtninge.

Ved køb af Shaktimåtter gør du ikke blot noget godt for dig selv, du støtter også et fantastisk projekt.

De første minutter føles en stikkende eller varm følelse på de områder, man behandler. Men meget snart forsvinder den stikkende følelse, og en behagelig afslapning indtræder.

I din følgeseddel fra os findes der et sporingslink til pakken.

Sandsynligvis er dit produkt allerede på vej. Leveringstiden inden for Danmark er 2-5 dage efter bestilling (hverdage).

Vi sender med Bring Servicepoint, hvilket indebærer, at du bliver oplyst om udleveringssted på mail eller sms. Skulle der være gået mere end 5 dage, beder vi dig om at kontakte os, så hjælper vi dig med at spore din pakke. I din følgeseddel fra os finder du også sporingslink til pakken.

Almindeligvis kan vi sige, at Shaktimåtten allerede hjælper tusindvis af mennesker med at slappe af og sove bedre. Shaktimåtten er også en loyal og hjælpsom følgesvend for spændinger, særligt i ryg og nakke. Vi anbefaler, at du prøver vores shaktiprodukter hjemme i fred og ro.

Vi har oprettet en 14-dages returpolitik, så du selv kan finde ud af, om måtten virkelig er noget for dig. Vi anbefaler også, at du konsulterer din læge for at sikre, at du kan anvende måtten risikofrit med dit helbred.

Vi anbefaler ikke, at du anvender vores produkter, hvis du har følgende symptomer eller tilstande:

  • Hjerteproblemer
  • Medicin til hæmning af blodpropper (antikoagulerende eller generelt «blodfortyndende»)
  • Under graviditet
  • Epilepsi
  • Tromboflebitis
  • Feber

Hudinflammation, mærkbare leverpletter/modermærker

Du kan begynde med at ligge cirka 15 min. Når du bliver lidt mere vant til det, anbefaler vi 20-40 min per gang. Men det er ikke farligt at ligge længere. Mange sover på måtten, og det er heller ikke farligt. Vi anbefaler regelmæssig anvendelse, helst hver dag.

FLERE SPØRGSMÅL

Opdatering af produktlinjen for Shaktimatten 2023

Vi har altid bestræbt os på at forbedre vores sortiment for at imødekomme vores kunders behov og efterspørgsel på det globale marked. Med dette in mente har vi foretaget nogle opdateringer i navngivning og beskrivelse af vores akupressurmåtter.

Shaktimatta Original v.1 (Udgået fra sortiment) Den oprindelige Shaktimatta Original, som målte 66 cm i længden og havde 6200 akupressurpigge, er nu udgået fra vores sortiment.

Nyt navn & beskrivelse: Shaktimatta Original Det, der tidligere var kendt som Shaktimatta Standard, vil nu blive kaldt Shaktimatta Original. Vi mener, at dette navn bedre repræsenterer produktets kerneegenskaber og dens position i vores sortiment, og følger vores linje i at tilpasse produktnavnet ifølge de retningslinjer, som Shakti International mener bør gælde.

Shaktimatta Original: Et optimalt værktøj til dyb afslapning. Denne måtte har 230 skiver, en længde på 76 cm og 6200 akupressurpigge. Med sit unikke design og funktion står den som en perfekt balance mellem vores Light og Advanced-versioner.

Alle. Men vi anbefaler altid at rådføre din læge, hvis du har en dokumenteret medicinsk diagnose eller andre spørgsmål.

Ja! Ved behov kan Shakti håndvaskes i lunt vand og hænges til tørre. Undgå vaskemaskine og tørretumbler da piggene kan beskadiges.

Fra rygraden stråler nerverne ud til hele kroppen, hvilket indebærer, at ved rygbehandling gives effekt på samtlige kropsdele. Med ved behov kan måtten anvendes på stort set hele kroppen. Kig på Shaktis PigpudeFootpad eller Headband for flere alternativer.

Mange vidner om, at børn synes meget godt om det. De plejer at blive afslappede og gå ned i gear. Et tip er at lade dem ligge en stund på måtten inden sengetid.

Det vil vi ikke anbefale. Men sandsynligvis er der ingen risiko. Konsulter din jordemor inden du anvender din Shaktimåtte.

De spidse pigge kan opleves som irriterende og muligvis forværre en følsom og inflammeret hud. Du kan mildne effekten ved at lægge et tyndt stof mellem huden og Shaktimåtten. Føler du, at det bliver værre, skal du givetvis stoppe behandlingen.

Vi anbefaler ikke at anvende måtten, da vi ikke har forskning på dette område. Konsulter din læge hvis du føler dig usikker.

Ja, det kan du. Vi tilbyder 14 dages pengene-tilbage-garanti. Vi tager kun produkter tilbage, som modtages af os i perfekt stand, inklusive alt tilbehør som er blevet sendt til dig (brochurer, stofposer, etc.). Ellers kan vi ikke garantere tilbagebetaling. Det er vigtigt at vedlægge en slags reference for, hvem du er.

Send produktet til:

Shakti Sweden Ek. För.
Köpmanbergsvägen 1b
82455 Hudiksvall

For din information: Vi har et meget godt resultat, når vi følger vores returpolitik. Af over 5000 kunder i år sendte vi pengene tilbage til enhver kunde, der ønskede tilbagebetaling. Med undtagelse af én kunde, og det eftersom måtten nåede os meget beskidt og rynket, og derfor desværre måtte håndteres.

Har du flere spørgsmål, skal vi forsøge at besvare dem. Send os en mail på kontakt@shaktimat.dk

Find noget til dig

Yoga Women.jpg
Tilbud

25% Off

Få 25% rabat på alle Shaktimåtter og Shaktipuder. Gælder også Shakti Headband.

Gælder til og med 2024-07-31 eller så længe lager haves. Rabatten anvendes ved kassen.