Spørgsmål og svar

Shaktimåtten

DE 5 MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

HVORDAN ADSKILLER MÅTTERNE SIG?

De fleste af vores kunder køber vores Shaktimåtte Standard. Den passer både nybegyndere og avancerede brugere.

Shaktimåtte Advanced findes i indigo, og har 4200 pigge, som er to millimeter længere end på den originale måtte. Kropsvægten fordelen på meget mindre og lidt længere pigge, og intensiverer dermed følelsen og effekten. Vi anbefaler denne måtte til dem, som kan lide udfordringer, og i bedste fald har anvendt originalen over en længere periode. (Ekstreme) atleter vælger ofte Shaktimatta Advanced for at anvende den til regenerering efter deres træning.

 

Shaktimåtte Light findes i gul, og har over 9000 pigge. Her fordeles kropsvægten over mange flere pigge, hvilket gør den mindre intensiv. Vi anbefaler denne måtte for følsomme og ældre mennesker samt personer med hudproblemer.

Foruden deres positive effekter har alle vores Shaktimåtter det tilsammen, at de er omhyggeligt håndlavede af økologiske og holdbare materialer af høj kvalitet i Indien. Vi ansætter kun kvinder i vores  «Gratitude Factory» for at gøre det muligt for dem at leve uafhængigt. Retfærdige lønninger, fleksible arbejdstider, betalt ferie og fortsat betaling ved sygdom og sikkerhed på jobbet er et absolut must for os. Vi garanterer også almen sygepleje for kvinder og deres nære slægtninge.

Ved køb af Shaktimåtter gør du ikke blot noget godt for dig selv, du støtter også et fantastisk projekt.

GØR DET ONDT AT LIGGE PÅ SHAKTI PIGMÅTTEN?

De første minutter føles en stikkende eller varm følelse på de områder, man behandler. Men meget snart forsvinder den stikkende følelse, og en behagelig afslapning indtræder.

HVOR ER MIN PAKKE?

I din følgeseddel fra os findes der et sporingslink til pakken.

Sandsynligvis er dit produkt allerede på vej. Leveringstiden inden for Danmark er 2-5 dage efter bestilling (hverdage).

Vi sender med Bring Servicepoint, hvilket indebærer, at du bliver oplyst om udleveringssted på mail eller sms. Skulle der være gået mere end 5 dage, beder vi dig om at kontakte os, så hjælper vi dig med at spore din pakke. I din følgeseddel fra os finder du også sporingslink til pakken.

HVORNÅR SKAL JEG IKKE ANVENDE SHAKTIMÅTTEN?

Almindeligvis kan vi sige, at Shaktimåtten allerede hjælper tusindvis af mennesker med at slappe af og sove bedre. Shaktimåtten er også en loyal og hjælpsom følgesvend for spændinger, særligt i ryg og nakke. Vi anbefaler, at du prøver vores shaktiprodukter hjemme i fred og ro.

Vi har oprettet en 14-dages returpolitik, så du selv kan finde ud af, om måtten virkelig er noget for dig. Vi anbefaler også, at du konsulterer din læge for at sikre, at du kan anvende måtten risikofrit med dit helbred.

Vi anbefaler ikke, at du anvender vores produkter, hvis du har følgende symptomer eller tilstande:

  • Hjerteproblemer
  • Medicin til hæmning af blodpropper (antikoagulerende eller generelt «blodfortyndende»)
  • Under graviditet
  • Epilepsi
  • Tromboflebitis
  • Feber

Hudinflammation, mærkbare leverpletter/modermærker

HVOR OFTE OG HVOR LÆNGE SKAL MAN LIGGE?

Du kan begynde med at ligge cirka 15 min. Når du bliver lidt mere vant til det, anbefaler vi 20-40 min per gang. Men det er ikke farligt at ligge længere. Mange sover på måtten, og det er heller ikke farligt. Vi anbefaler regelmæssig anvendelse, helst hver dag.

FLERe SPØRGSMÅL

HVEM KAN ANVENDE SHAKTI?

Alle. Men vi anbefaler altid at rådføre din læge, hvis du har en dokumenteret medicinsk diagnose eller andre spørgsmål.

KAN SHAKTIMÅTTEN VASKES?

Ja! Ved behov kan Shakti håndvaskes i lunt vand og hænges til tørre. Undgå vaskemaskine og tørretumbler da piggene kan beskadiges.

ANVENDES SHAKTI KUN TIL RYGGEN?

Fra rygraden stråler nerverne ud til hele kroppen, hvilket indebærer, at ved rygbehandling gives effekt på samtlige kropsdele. Med ved behov kan måtten anvendes på stort set hele kroppen. Kig på Shaktis PigpudeFootpad eller Headband for flere alternativer.

ER DET GODT FOR GRAVIDE AT LIGGE PÅ SHAKTI?

Det vil vi ikke anbefale. Men sandsynligvis er der ingen risiko. Konsulter din jordemor inden du anvender din Shaktimåtte.

ER DET GODT FOR BØRN AT LIGGE PÅ SHAKTI?

Mange vidner om, at børn synes meget godt om det. Du plejer at blive afslappede og gå ned i gear. Et tip er at lade dem ligge en stund på måtten inden sengetid.

KAN JEG ANVENDE SHAKTI VED HUDSYGDOM/AKNE?

De spidse pigge kan opleves som irriterende og muligvis forværre en følsom og inflammeret hud. Du kan mildne effekten ved at lægge et tyndt stof mellem huden og Shaktimåtten. Føler du, at det bliver værre, skal du givetvis stoppe behandlingen.

KAN JEG ANVENDE SHAKTIMÅTTEN, NÅR JEG INDTAGER BLODFORTYNDENDE MEDICIN?

Vi anbefaler ikke at anvende måtten, da vi ikke har forskning på dette område. Konsulter din læge hvis du føler dig usikker.

KAN JEG SENDE MIT SHAKTIPRODUKT TILBAGE?

Ja, det kan du. Vi tilbyder 14 dages pengene-tilbage-garanti. Vi tager kun produkter tilbage, som modtages af os i perfekt stand, inklusive alt tilbehør som er blevet sendt til dig (brochurer, stofposer, etc.). Ellers kan vi ikke garantere tilbagebetaling. Det er vigtigt at vedlægge en slags reference for, hvem du er.

Send produktet til:

Shakti Sweden Ek. För.
Varvsgatan 8
82452 Hudiksvall

For din information: Vi har et meget godt resultat, når vi følger vores returpolitik. Af over 5000 kunder i år sendte vi pengene tilbage til enhver kunde, der ønskede tilbagebetaling. Med undtagelse af én kunde, og det eftersom måtten nåede os meget beskidt og rynket, og derfor desværre måtte håndteres.

Har du flere spørgsmål, skal vi forsøge at besvare dem. Send os en mail på kontakt@shaktimat.dk

 

HVAD ER SHAKTIMATTAN?

Shakti pigmåtte er baseret på den indiske pigmåtte. Tusindvis af pigge på akupressurmåtten skaber et tryk mod huden og musklerne. I dag giver vores shaktiprodukter millioner af mennesker hjælp til cirkulation, afslapning, mental skarphed og velbefindende.

1

Giver energi

Energiniveauerne stiger, og vi placerer os i nutiden

2

MUSKELSPÆNDINGER

Tusindvis af pigge på akupressurmåtten skaber et tryk mod huden og musklerne

3

Stress

Lever du som mange af os andre i en stresset tilværelse? 20 minutter på pigmåtten gør dig godt.

4

SØVNPROBLEMER

Forbedret søvn, cirkulation og øget velbefindende

0
    0
    Kurv