Træplantning med Tree-Nation

Træplantning med Tree-Nation

For hver sømmåtte, der sælges, planter vi et træ på dine vegne. Eller rettere sagt, du planter dit eget; du får et web-link efter købet, så du kan plante dit træ (uden at beskidte dine hænder) og lære mere om den art du har plantet, hvorfor den er nødvendig, hvilket af vores udvalgte projekter du har bidraget til, og præcis hvor dit træ er placeret – ret sejt, ikke?

I et forsøg på at kompensere for vores CO2-aftryk og deltage i kampen mod klimaforandringer har vi samarbejdet med vores fantastiske venner hos Tree-Nation for at støtte deres utrolige skovplantningsprojekter i ti forskellige globale projekter.

1product1tree.jpg
Project Trees For The Future Senegal.jpg

Hvorfor plante træer?

Som et brand, der sætter bæredygtighed i centrum for vores beslutninger, har vi en dyb påskønnelse af alt det fantastiske, træer gør for os, hvilket er hvorfor det føles naturligt for os at plante flere. Som en online-forhandler ved vi, at vores virksomhed påvirker planeten – helt ned til at sende din måtte til dig. Derfor har vi forpligtet os til at plante et træ for hver solgt sømmåtte og kontinuerligt gøre vores virksomhed mere miljøvenlig gennem fortsat uddannelse og innovation.

Vi har også forpligtet os til at plante yderligere træer for at kompensere for CO2, der skabes af vores lille virksomhed. Som vi vokser, vil antallet af træer, vi planter, også øge.

CO2-udslip bidrager stærkt til klimaforandringer. Træer har en kritisk opgave at balancere ilt & CO2 niveauer. Med afskovning over hele verden frigives mere CO2 i atmosfæren, hvilket har ødelæggende effekter på vores planet. Stigende temperaturer bidrager til stigende havniveauer, med varmere havtemperaturer truer dyreliv og fører til udryddelse.

Vi tager vores ansvar for at arbejde på at kompensere for vores emissioner og bekæmpe klimaforandringer.

Mere om Tree-Nation

Tree-Nations mission er at bekæmpe klimaforandringer og afskovning. De faciliterer træplantningsprojekter globalt, selvom deres primære fokus er på den tropiske region. Træer i denne region vokser meget hurtigere, så de opsuger CO2 hurtigere. Det er også her, intens afskovning finder sted, og hvor 85% af vores terrestriske biodiversitet er truet, med mange arter på randen af udryddelse. Du kan se nogle af de projekter dine køb har bidraget til her.

De har gjort oplevelsen af at plante et træ super let og sjovt, så flere og flere mennesker deltager i kampen for at genplante verden. Efter virtuelt at have plantet dit træ kan du finde al information om det rigtige træ: detaljer om arten, dens placering og et link til træcertifikatet.

 

 
One Produc Is A New Tree In The World.png
Yoga Women.jpg
Tilbud

25% Off

Få 25% rabat på alle Shaktimåtter og Shaktipuder. Gælder også Shakti Headband.

Gælder til og med 2024-07-31 eller så længe lager haves. Rabatten anvendes ved kassen.